Vertrouw uw tuin toe aan onze groene vingers

Vertrouw uw tuin toe aan onze groene vingers

Fusce id est nisi. Mauris dignissim nec lectus eu mollis. Vestibulum scelerisque aliquet.

Fusce id est nisi?

Mauris dignissim lectus erasce
Buritid est nisi dignissim nec.

Nu slechts €25,- p.m.

Velerisque eros id
 

Johan van der Asdonk

Eigenaar

Joost van der Asdonk

Allround hovenier / werkvoorbereider

Dennis van Heugten

Allround hovenier

Henk Timmer-mans

Allround hovenier

Ton Laumen

Allround hovenier

Johan Cuijpers

Allround hovenier

Rick Vannisselroy

Allround hovenier

Een ideale buitenruimte is uitnodigend en een aangename plek om te verblijven. Wilt u een mooie en interessante tuin die past bij de stijl van uw huis? Hoveniersbedrijf Van der Asdonk is sinds 1998 actief op het gebied van tuinen in de regio Peel en Maas. Hierdoor hebben wij ruime ervaring in het ontwerpen, aanleggen, renoveren en onderhouden van tuinen. 

Uw tuin, onze passie

Net als zijn zeven deskundige werknemers heeft Johan van der Asdonk veel liefde voor het vak. Met behulp van vakkundig personeel en een uitgebreid machinepark maken we het mogelijk om elk project zelf uit te voeren van ontwerp tot en met realisatie en nazorg. Een professioneel ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin zorgen voor natuurlijke rust en een ruimte waar u zich prettig bij voelt. Daarbij telt niet alleen de kleur van planten en bomen, maar ook de kleuren en combinaties van overige materialen zoals steen en houtwerk. 

Zekerheid

Het lidmaatschap van de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners geeft u de garantie dat u samenwerkt met een betrouwbare en deskundige partner. U kunt dus rustig achterover leunen in uw tuinstoel.