REVIEWS

Klantenvertellen logo
8.9
22 beoordelingen
Totaal indruk8.9
Website8.3
Kwaliteit geleverde werk9
Kwaliteit materiaal8.9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon8.7
Klantvriendelijkheid medewerker9.2
Deskundigheid medewerker9.2
Kwaliteit organisatie9
Prijs/ kwaliteit8.5
Communicatie en bereikbaarheid9.1
Nakomen afspraken9
Gea - Neerkant 13-06-2017

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: 10 jaar geleden heeft Fa. van der Asdonk onze tuin aangelegd. van een platte, kale vlakte is het hier veranderd in een Lusthof. nu staat er een appelboom plotseling slecht bij: rare plek op de stam, dor blad. NA 1 TELEFOONTJE STAAT MIJNHEER VAN DER ASDONK DEZELFDE DAG NOG OP DE STOEP VOOR GRATIS ADVIES. DÀT NOEM IK PAS SERVICE!!!

Negatieve ervaring: GEEN

Totaal indruk 10
Kwaliteit geleverde werk 10
Kwaliteit materiaal 10
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 10
Klantvriendelijkheid medewerker 10
Deskundigheid medewerker 10
Kwaliteit organisatie 10
Prijs/ kwaliteit 10
Communicatie en bereikbaarheid 10
10
Marie-Louise - Meijel 15-11-2015

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinrenovatie

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Het bedrijf kenmerkt zich door vakmanschap. Het geheel wordt gedragen door een team van professionals, die stuk voor stuk vriendelijk zijn en betrokken bij het te leveren product. Onze tuin is absoluut origineel en een visite kaartje voor het bedrijf. Compliment voor het team van Johan van der Asdonk.

Negatieve ervaring: Er is geen enkele negatieve ervaring.

Totaal indruk 9
Website 8
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
Klantvriendelijkheid medewerker 10
Deskundigheid medewerker 10
Kwaliteit organisatie 10
Prijs/ kwaliteit 9
Communicatie en bereikbaarheid 10
9.3
Roland - 10-06-2015

U heeft zaken met ons gedaan als: zakelijke klant

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Vanaf het begin werden onze ideeën goed opgepikt en op vakkundige wijze bijgestuurd tot een eerste ontwerp. De uitvoering was vanaf het eerste moment vlot en gedegen. Daardoor was een eerste resultaat al vlot zichtbaar. Prettig was ook dat er schoon werd gewerkt. Alle afval en rotzooi werd iedere dag netjes meegenomen. Veel oog voor nette eindafwerking en detail. Prettige samenwerking op alle vlakken. Oplevering was derhalve 100%. We zijn best kritisch maar in dit geval zonder verdere op- of aanmerking dik tevreden.

Totaal indruk 8
Website 8
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 8
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
Klantvriendelijkheid medewerker 8
Deskundigheid medewerker 9
Kwaliteit organisatie 8
Prijs/ kwaliteit 7
Communicatie en bereikbaarheid 7
8
Ans - Haelen 27-04-2015

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinplannen, tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Gelegenheid tot meedenken in ontwerpfase, deskundig advies, probleemloze uitvoering van de werkzaamheden,

Totaal indruk 9
Website 8
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
Klantvriendelijkheid medewerker 10
Deskundigheid medewerker 10
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 9
Communicatie en bereikbaarheid 9
9.1
Mart en tiny - Hegelsom 10-01-2015

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Informatie via internet aan bedrijven om onze tuin opnieuw aan te leggen Hierop werd door bedrijf van de Asdonk gereageerd Na telefoniscg onderhoud volgde een bezoek v.d. Heer v.d. Asdonk. Hierbij werden onze wensen opgetekend. Afgesproken werd dit in een tuinontwerp uit te werken, aldus geschiede. Tuinontwerp werd in 3D ter bespreking uitgebracht en na enkele correcties en aanvullingen goed gekeurd. Opdracht werd verleend en in volle tevredenheid uitgevoerd.

Negatieve ervaring: Geen enkele negatieve opmerking te plaatsen, betrokken personeel welke de opdracht hebben uitgevoerd waren vakmensen, bovendien straalde deze mannen uit dat ze graag bezig waren met deze werkzaamheden.

Totaal indruk 10
Website 9
Kwaliteit geleverde werk 10
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
Klantvriendelijkheid medewerker 10
Deskundigheid medewerker 10
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 9
Communicatie en bereikbaarheid 9
9.4
Rob - Helmond 15-06-2014

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Betreft Prairie Tuin. De voorbespreking, advies en het daarbij luisteren naar de wensen van de klant was heel goed. Alle eigen inbreng wordt naar waarde geschat. Het werk is snel en volgens afspraak prima uitgevoerd. Ook na de eerste weken waarin het tot 38gr was is goed omgegaan met melding van dode plantjes. Alles is kostenloos vervangen. Nu bijna een jaar later krijg ik nog altijd complimenten voor mijn nieuwe tuin. Zelf ben ik ook zeer tevreden met het resultaat na 1 jaar. Kortom, van der Asdonk heeft ons voorzien van een tuin waar we dagelijks plezier aan beleven en welke het heel goed doet.

Negatieve ervaring: Geen.

Totaal indruk 8
Website 8
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 9
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 7
Communicatie en bereikbaarheid 8
8.5
Wim en Toos - Asten 15-05-2014

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Een fijn team mensen die een geweldige tuin naar onze wensen hebben aangelegd. Hartelijk dank hiervoor.

Negatieve ervaring: geen

Totaal indruk 9
Website 9
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 9
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 9
Communicatie en bereikbaarheid 9
9
Eric en Laura - Koningslust 12-05-2014

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinplannen, tuinaanleg, tuinrenovatie

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Het bedrijf heeft netjes en deskundig personeel. Alles word na elke werkdag netjes achtergelaten. Probleempjes worden in het werk opgelost en/of ook goed overlegd met de opdrachtgever

Negatieve ervaring: geen negatieve ervaringen gehad

Totaal indruk 8
Website 8
Kwaliteit geleverde werk 8
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 9
Kwaliteit organisatie 8
Prijs/ kwaliteit 8
Communicatie en bereikbaarheid 9
8.4
Ine - Neer 12-05-2014

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Totaal indruk 8
Website 7
Kwaliteit geleverde werk 8
Kwaliteit materiaal 8
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 7
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 8
Kwaliteit organisatie 8
Prijs/ kwaliteit 9
Communicatie en bereikbaarheid 8
8
Truus - Meijel 29-04-2014

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: een vaste klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Keurig werk geleverd . Alles netjes achtergelaten zoals stoep geveegd en alles rondom de klus.

Negatieve ervaring: Wat we jammer vonden was dat we een afspraak hadden van November 2013 om het werk in februari te komen doen en dat dat in april pas gedaan is. Vooral vanwege het mooie weer waardoor alles al in de knoppen zat.

Totaal indruk 9
Website 9
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 9
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 9
Communicatie en bereikbaarheid 9
9
Frenk - Nederweert 07-04-2014

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg, tuinrenovatie

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Jullie waren een geweldig team samen,alles verliep soepel en snel. Jullie waren ervaren en heel vriendelijk naar de klant toe. Ik zal jullie dan zeker aanprijzen bij anderen die een verandering willen van de tuin. In een woord: jullie zijn een geweldig bedrijf !!!!

Negatieve ervaring: Totaal geen negatieve ervaring.

Totaal indruk 9
Website 9
Kwaliteit geleverde werk 10
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
Klantvriendelijkheid medewerker 10
Deskundigheid medewerker 10
Kwaliteit organisatie 10
Prijs/ kwaliteit 9
Communicatie en bereikbaarheid 9
9.4
Jos en Leny - 04-11-2013

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Wij hebben Johan en zijn team als heel positief ervaren. Zij zijn prettig in omgang en behandelen alles met veel respect. Wij bevelen het hele team aan iedereen aan.

Negatieve ervaring: Wij hebben geen negatieve ervaring.

Totaal indruk 9
Website 7
Kwaliteit geleverde werk 8
Kwaliteit materiaal 8
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 8
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 8
Communicatie en bereikbaarheid 9
8.3
Richard - Beringe 06-09-2013

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Variererend van advisering, bejegening, het nakomen van afspraken, het afstemmen met ons als opdrachtgever, het meedenken om bepaalde zaken net even iets anders te doen, al het voorgaand maakt dat wij enorm tevreden zijn over de samenwerking met Johan van der Asdonk en zijn team van deskundige mensen.

Negatieve ervaring: Niet te benoemen

Totaal indruk 9
Website 8
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 9
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 9
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 9
Communicatie en bereikbaarheid 10
9
Frans en Jacqueline - 05-07-2013

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Ook in het Roggelse heeft Hoveniersbedrijf Van Der Asdonk voortreffelijk werk geleverd. Vriendelijke deskundige medewerkers hebben voor een mooie voortuin gezorgd. Kortom een aanrader.

Totaal indruk 9
Website 8
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 9
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 9
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 8
Communicatie en bereikbaarheid 9
8.8
wim & meiny & Ilse - roermond 06-04-2013

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: alle medewerkers streven naar het mooiste resultaat voor de klant. dat zie je terug in de afwerking.

Negatieve ervaring: geen

Totaal indruk 10
Website 10
Kwaliteit geleverde werk 10
Kwaliteit materiaal 10
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 10
Klantvriendelijkheid medewerker 10
Deskundigheid medewerker 10
Kwaliteit organisatie 10
Prijs/ kwaliteit 10
Communicatie en bereikbaarheid 10
10
Koos - Asten 24-12-2012

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinrenovatie

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Prettig contact

Totaal indruk 9
Website 8
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 9
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 7
Communicatie en bereikbaarheid 9
8.6
marian - ospel 08-12-2012

U heeft zaken met ons gedaan als: zakelijke klant

Het gaat hier om: tuinplannen, tuinaanleg, tuinrenovatie

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Totaal indruk 7
Website 7
Kwaliteit geleverde werk 8
Kwaliteit materiaal 7
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 7
Klantvriendelijkheid medewerker 8
Deskundigheid medewerker 8
Kwaliteit organisatie 8
Prijs/ kwaliteit 5
Communicatie en bereikbaarheid 8
7.3
Piet - Weert 26-11-2012

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: een vaste klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Directe communicatie met de vakmensen.

Totaal indruk 8
Website 8
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 8
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
Klantvriendelijkheid medewerker 9
Deskundigheid medewerker 9
Kwaliteit organisatie 8
Prijs/ kwaliteit 8
Communicatie en bereikbaarheid 9
8.4
Wilna en Wim - Panningen 20-11-2012

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Erg nette vriendelijke medewerkers die meedenken om het voor de klant zo goed mogelijk te doen. Open en eerlijke communicatie schept vertrouwen.

Negatieve ervaring: Geen

Totaal indruk 9
Website 9
Kwaliteit geleverde werk 9
Kwaliteit materiaal 9
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
Klantvriendelijkheid medewerker 10
Deskundigheid medewerker 10
Kwaliteit organisatie 9
Prijs/ kwaliteit 9
Communicatie en bereikbaarheid 10
9.2
Peter en Ellen - Meijel 02-10-2012

U heeft zaken met ons gedaan als: particulier

Het gaat hier om: tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: Prettig personeel die snappen wat de klant graag wil en denken ook goed mee waardoor je soms een andere kijk op het project kan krijgen.

Negatieve ervaring: Hebben wij niet.

Totaal indruk 10
Website 10
Kwaliteit geleverde werk 10
Kwaliteit materiaal 10
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 10
Klantvriendelijkheid medewerker 10
Deskundigheid medewerker 10
Kwaliteit organisatie 10
Prijs/ kwaliteit 10
Communicatie en bereikbaarheid 10
10
henk - meijel 22-09-2012

U heeft zaken met ons gedaan als: zakelijke klant

Het gaat hier om: tuinadvies, tuinplannen, tuinaanleg

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Positieve ervaring: meedenkend en flexibel op maat. mooi ontwerp aangeleverd

Totaal indruk 8
Website 7
Kwaliteit geleverde werk 8
Kwaliteit materiaal 8
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 8
Klantvriendelijkheid medewerker 10
Deskundigheid medewerker 8
Kwaliteit organisatie 8
Prijs/ kwaliteit 7
Communicatie en bereikbaarheid 9
8.1
Venlo 11-09-2012

U heeft zaken met ons gedaan als: maak een keuze

Het gaat hier om: tuinadvies

Ik ben: de eerste keer klant

Aanbeveling: ja

Totaal indruk 10
Website 10
Kwaliteit geleverde werk 10
Kwaliteit materiaal 10
Kwaliteit geleverde beplanting/gazon 10
Klantvriendelijkheid medewerker 7
Deskundigheid medewerker 10
Kwaliteit organisatie 10
Prijs/ kwaliteit 10
Communicatie en bereikbaarheid 10
9.7