Uw tuinontwerp in zowel 2 en 3 D uitgewerkt

Iedere nieuwe tuin begint met een creatief, duidelijk en doordacht tuinontwerp. Tuinontwerpen werken we in 2D en 3D uit. Bij 3D beleeft u de sfeer van uw toekomstige tuin al in het ontwerp. Wilt u nu alvast een voorproefje? Bekijk onze ontwerpen eens en zie de meerwaarde van een 3D visualisatie. 

Werkwijze

Een ontwerp begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u in de tuin. Want iedere locatie is uniek en verdient professionele aandacht. Zonder de locatie te hebben gezien, kunnen we geen goed ontwerp maken. In de gesprekken krijgt u advies over uw wensen. 

ontwerp, inrichten tuin, inrichting, houtwerken, vijvers, waterpartijen, bestratingen, snoeien.

Het ontwerp
Uw hovenier bespreekt vooraf de ontwerpkosten voor uw tuin. Wij willen u namelijk graag alleen verrassen met het resultaat. Het uitgewerkte ontwerp krijgt u te zien bij ons op het kantoor van Johan van der Asdonk in Meijel. Hier hebben wij voorbeelden van materialen, planten en dergelijke zodat u zich een beter beeld kunt vormen van het materiaalgebruik in uw tuin. 

3d tuinontwerpen, 3d ontwerpen, tuinontwerper, tuintekeningen, tuintekening 3d

Aan de slag
Na uw goedkeuring van het plan, volgt een offerte en een plan van aanpak.
Zijn er vragen of wilt u meer weten over Hoveniersbedrijf Van der Asdonk? Neem gerust even contact op. Bel 077 466 23 22 of stuur een e-mail naar info@vanderasdonk.nl. Uw tuin is ook onze passie.